Παναγιώτης Λουκόπουλος

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Αντιρρίου.

Ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος Ανδρέα Κοτσανά  θέλησε να επισκεφθεί στα αποδυτήρια τις δύο τοπικές ομάδες της Ναυπακτίας τον Ατρόμητο Αντιρίου και τον Ναυπακτιακό Αστέρα που αναμετρούνταν για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας Αιτωλοακαρνανίας. Όταν ο δήμαρχος έγινε αντιληπτός από τον αντιπρόεδρο του Ατρόμητου Αντιρρίου κ. Πάτογιάννη, πλησίασε προς το μέρος του λέγοντάς του ότι θα πρέπει να βγει έξω από το γήπεδο.Αφού δεν δικαιούται να βρίσκεται μέσα.Σε αντίθετη περίπτωση,ανέφερε στον δήμαρχο Τάκη Λουκόπουλο θα καλούσε την αστυνομία .

Ο παράγοντας του Ατρόμητου Αντιρρίου , ενημέρωσε για το περιστατικό και τον παρατηρητή του αγώνα .Ο δήμαρχος Ναυπακτίας φανερά ενοχλημένος, δίχως να μπει στη διαδικασία διαλόγου με τον παράγοντα της ομάδας του Ατρόμητου συνοδευόμενος πάντα από τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Κοτσανά  αποχώρησε παρακολουθώντας την αναμέτρηση τελικά  από την κερκίδα.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά γεγονότων που έχουν εκτυλιχθεί ανάμεσα στον Δήμο Ναυπακτίας και τοπικά σωματεία του Αντιρρίου με φόντο πάντα τη γέφυρα .Και αυτό γιατί η γέφυρα χρηματοδοτει αθλητικά σωματεία του Αντιρρίου-εξ αυτών και ο Ατρόμητος-ενώ ο αγώνας του Δήμου Ναυπακτίας απέναντι στην τιμολογιακή πολιτική της γέφυρας βρίσκεται σε εξέλιξη

nafpaktianews.gr

Δυτική Ελλάδα: Στα «σκαριά» 400 προσλήψεις από την Περιφέρεια

Powered by WPeMatico