Αγρινίου

Την Τετάρτη ψηφίζουν οι έμποροι του Αγρινίου για το θερινό πενθήμερο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου καλεί τα μέλη του στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53, 1ος όροφος) την Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρα 6:00 το απόγευμα, στην ετήσια τακτική συνέλευση του συλλόγου, όπου μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν αποτελέσματα έρευνας, θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί το θερινό πενθήμερο. Αναλυτικά η ανακοίνωση-πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου αναφέρει:
Σας καλούμε την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 6.00 μμ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας (Παπαστράτου 53, 1ος όροφος), στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Μελών του Συλλόγου μας για το 2018.
ΘΕΜΑΤΑ
1) Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2) Διοικητικός Απολογισμός – Προγραμματισμός – έγκριση (εισηγητής Μπεσίνης Παναγιώτης).
3) Οικονομικός Απολογισμός 2017 – Προϋπολογισμός 2018 – έγκριση ( εισηγητής Καλαιτζόπουλος Αποστόλης).
4) Θερινό πενθήμερο για το 2018. Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σύνολο της αγοράς από 22/3/18 έως 28/3/18. Η πρόταση του Δ.Σ. (εισήγηση Παπαζήση Χάιδω) – λήψη απόφασης.
5) 4η αξιολόγηση – αλλαγές που έχουν ψηφιστεί, αυτές που αναμένονται να ψηφιστούν άμεσα και οι συνέπειες που θα επιφέρουν σε εμπόρους και αυτοαπασχολούμενους (εισηγητής Καραλής Θάνος).
6) Έκτακτα θέματα.
Συνάδελφοι – Συναδέλφισες
Υ.Γ. 1: Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι τελική και η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως απαρτίας.
Υ.Γ. 2: Σας καλούμε να δώσετε μαζικά το παρόν στην κορυφαία διαδικασία του Συλλόγου μας με την φυσική σας παρουσία, τις απόψεις σας και τους προβληματισμούς σας.
Υ.Γ. 3: Η Γενική Συνέλευση είναι ανοιχτή προς όλους τους συναδέλφους εμπόρους – μέλη και μη μέλη του Συλλόγου – με δικαίωμα παρέμβασης για όλους.
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙΚΟΣ – ΔΥΝΑΤΟΣ – ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δεμένα αύριο τα πλοία σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα

The post Ψηφίζουν οι έμποροι του Αγρινίου για το θερινό πενθήμερο appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Powered by WPeMatico