Εργατικό Κέντρο

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Όργιο καταστολής και τρομοκρατίας που εξαπέλυσε χθες η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ σε βάρος διαδηλωτών στην Αθήνα (μαθητών, φοιτητών, εργαζομένων), που διαδήλωναν ενάντια στο νέο έγκλημα των ιμπεριαλιστών στην Συρία με την επίθεση, ξημερώματα του Σαββάτου, των ΗΠΑ- Βρετανίας – Γαλλίας. Μανιασμένη επίθεση των ΜΑΤ, που εφάρμοζαν οδηγίες της κυβέρνησης, είχε σαν αποτέλεσμα 6 τραυματίες και προσαγωγές δυο τραυματιών διαδηλωτών , οι οποίοι σήμερα παραπέμπονται στο αυτόφωρο. Η κυβέρνηση έδειξε, όχι μόνο ότι είναι συνένοχος στο νέο έγκλημα στη Συρία , αλλά θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα , τρομοκρατία, εκβιασμούς κ.λ.π, προκειμένου να δείξει ότι θα συμβάλει , με κάθε τρόπο, στην υλοποίηση των σχεδίων των ιμπεριαλιστών.
Το Ε.Κ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους να καταγγείλουν τις ενέργειες της κυβέρνησης και να δώσουν αγωνιστικό μαχητικό «παρών» σήμερα Τρίτη 17 Απρίλη στις 19:30 στο Συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο καταδικάζοντας το νέο ιμπεριαλιστικό πλήγμα στη Συρία.”

Πρόγραμμα Erasmus στο Λύκειο Θέρμου με τη συμμετοχή μαθητών από Τουρκία, Ιταλία, Λετονία και Πολωνία

The post Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Καταγγέλλει τα επεισόδια στην Αθήνα και προσκαλεί στο συλλαλητήριο στο Αγρίνιο appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Powered by WPeMatico