Η Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ. (Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας) στο πλαίσιο ενημέρωσης και έναρξης συνεργασίας με τοπικούς φορείς, για την ανάδειξη – επίλυση προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών Αιτωλοακαρνανίας, είχε επίσημη συνάντηση με την Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Τριανταφύλλου Μαρία.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λεμονιάς Απόστολος, εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Αιτωλ/νίας, με σημαντικότερα την υποβάθμιση ή παύση λειτουργίας των Μονάδων της και το θέμα των Διοδίων της Ιόνιας οδού – υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου. Επίσης πραγματοποιήθηκε συζήτηση για θέματα που άπτονται στην αρμοδιότητα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), μιας και ο Πρόεδρος αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και η Βουλευτής μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

Η κ. Τριανταφύλλου Μαρία από πλευράς της, μας διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα έχουμε απαντήσεις για το θέμα των Διοδίων της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου και θα πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις με θέμα την λειτουργία των Μονάδων της Αιτωλοακαρνανίας.

Η συνάντηση έλαβε χώρα μέσα σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος και υπήρξε η αμοιβαία διαβεβαίωση και από τις δύο πλευρές για επικοινωνία και εκ’ νέου συναντήσεις ώστε να υπάρξουν λύσεις στα υφιστάμενα, αλλά και μελλοντικά προβλήματα που θα προκύψουν.

Nέα παιδίατρος στο Νοσοκομείο Αγρινίου

The post Στην Μ. Τριανταφύλλου έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Αιτωλοακαρνανίας appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Powered by WPeMatico